NYHETER & INFORMATION            arkiv

Påminnelse ...

... om medlemsavgift, ansökan om Stipendie och Diplom senast sista mars. 

Ansökningsformulär hittar ni för utskrift på hemsidan under kongress/medlem.

Vi påminner även om stipendie för projekt genom Kelm Hjälmås fond och det Nordiska resestipendiet för kunskapsutbyte mellan kollegor. Medlemsavgiften för uroterapeuter i Sverige är 350 kr/år och för studerande och pensionärer 175 kr/år. Betala senast 31/3 men gärna tidigare. 
Bankgiro nummer: 5706-3968
Swish nummer: 123 165 95 31 
Dessa nummer är kopplade direkt till UTF:s medlemskonto

Norske medlem skal betale kontigenten 350,- til konto: 5219 68 32807, med navnet: Anne Torine Litherland, Lyngveien 32, 3118 Tønsberg. Det bør komme fram hvem innbetalingen gjelder. Vid frågor, vänligen kontakta Anne Torine Litherland

För nuvarande och blivande medlemmar i UTF Danmark, kontakta Beritt Petersen. Medlemmar i Danmark betalar reducerad av avgift (250 kr) då det även är en avgift i Danmark. 

Tänk även på att sända in eventuella motioner i tid. Vi har haft styrelsemöte i Malmö i helgen och återkommer inom kort med en rapport från styrelsens arbete. Ni kan redan nu läsa verksamhetsberättelsen för 2017.

Vänliga Hälsningar
Eva Westling
Ordförande i UTF

Hej kära kollegor och ...

... uroterapeuter i Norden!

Nu har ett nytt år rullat igång med full fart och det är hög tid för kort information. Inbjudan till årets kongress i Luleå har skickats ut och jag hoppas att vi är många som ser fram emot att träffas och att möta våren i norr.

Vill också påminna om medlemsavgift, ansökan om Stipendie och Diplom. Ansökningsformulär hittar ni för utskrift på hemsidan under kongress/medlem.
Vi påminner även om stipendie för projekt genom Kelm Hjälmås fond och det Nordiska resestipendiet för kunskapsutbyte mellan kollegor.

Medlemsavgiften för uroterapeuter i Sverige är 350 kr/år och för studerande och pensionärer 175 kr/år. Betala senast 31/3 men gärna tidigare.
Bankgiro nummer: 5706-3968
Swish nummer: 123 165 95 31
Dessa nummer är kopplade direkt till UTF:s medlemskonto

Norske medlem skal betale kontigenten 350,- til konto: 5219 68 32807, med navnet: Anne Torine Litherland, Lyngveien 32, 3118 Tønsberg. Det bør komme fram hvem innbetalingen gjelder. Vid frågor, vänligen kontakta Anne Torine Litherland.

Medlemmar i Danmark betalar reducerad av avgift till UTF (250 kr) då det även är en avgift i Danmark. Kontakta Beritt Petersen i UTF Danmark vid frågor. 

Hör gärna av Er med frågor, information och rapporter som Ni vill dela med Er av.

Hoppas att Ni alla mår bra i denna kyliga "vabruari".

Vänliga Hälsningar,
Eva Westling
Ordförande i UTF

Ledig uroterapeuttjänst på BarnReHab i Lund

Gör skillnad. Varje dag.

BarnReHab i Lund är en specialenhet inom Barn- ungdomshabiliteringen. På enheten finns två tvärfackliga team bestående av medicinsk, psykosocial och pedagogisk kompetens; Rehabteamet och Habiliteringsteamet. Vi har särskild kunskap inom rehabilitering efter hjärnskada, nutrition, kommunikation och uroterapi.

Läs mer om tjänsten och ansök på denna länk.

Ny kurs i bäckenbottenhälsa

Utbildningsutskottet har haft möte personer som ansvarar för en ny kurs i bäckenbottenhälsa. 

Kursen, som heter Bäckenbottenhälsa - prevention och rehabilitering, ska ge 7.5 hp och startar nu till hösten. 

Tanken har varit att i första hand rikta sig mot fysioterapeuter och sjukgymnaster,
men den kan även ge möjlighet att utveckla ämnet uroterapi.

Läs mer på KI:s hemsida >>> 

Varmt välkommen till årets UTF kongress i Luleå 23-25/5

En kongress som erbjuder ett varierat program med experter inom olika områden samt en företagsutställning med det senaste utbudet av hjälpmedel och läkemedel som är av intresse för oss som arbetar med uroterapi. 

All information och anmälningsformulär finns under länken UTF Kongress.

Luleå är Norrbottens läns residensstad. I folkmun även kallad för Stålstaden, då staden är centrum för stor stålindustri med omfattande forskning. Staden är belägen där älv och hav möts. Skärgården omfattas av 1312 skiftande öar, präglade av väder och vind, midvinterns kyla och sommarens magiska midnattssol.

Vi ses i Luleå!
Vänliga hälsningar organisationskommittén