Årets kongress blir avlyst

Årets kongress blir avlyst

Det er med sorg jeg må meddele at årets kongress i Østersund blir avlyst.
 
Styret har hatt et ekstraordinært styremøte i går og tatt beslutningen. Styresmaktene svært mange land har pålagt innbyggerne strenge reisebegrensninger og karanteneregler som begrenser mulighet for reising. Vi ikke vet hvor lenge denne tilstanden kommer til å vare. I tillegg blir mange helsearbeidere omplassert i andre funksjoner for at driften skal gå rundt med et økende antall syke mennesker og ansatte i karantene.
 
Vi mente derfor at det var best å utsette kongressen, sannsynligvis til mai neste år. 
 
Ettersom kongressen ikke blir arrangert blir det heller ikke delt ut stipendier i år, dessverre.
 
I følge vedtektene må årsmøtet avholdes innen utgangen av mai. Styret undersøker muligheten for å arrangere møtet på SKYPE eller liknende. Nærmere informasjon om tid og sted kommer. Som vanlig vil årsmøtesdokumentene bli lagt ut på hjemmesiden i god tid i forveien.
 
Jeg ønsker dere alle lykke til i denne utfordrende tiden for oss alle.
 
Med hilsen Anne
Som sitter i hjemmekarantene fordi jeg var i Danmark forrige helg i forbindelse med styrets arbeidsdager i Malmø
Translate »