Octaviakliniken söker Uroterapeut

Octaviakliniken söker Uroterapeut

UTF

Octaviakliniken är en gynekologmottagning på Södermalm i Stockholm som sedan 1999 utreder och behandlar urinläckage samt utför inkontinensoperationer. Mottagningen ligger centralt på Södermalm och är en väletablerad, välrenommerad, trivsam mottagning med gott arbetsklimat nära kommunikationer.

Vår uroterapeut sedan många år ska nu gå i pension och vi söker en ersättare. 

Som uroterapeut hos oss kommer du att arbeta självständigt med bäckenbottenträning, blåsträning, utprovning av hjälpmedel och inkontinensskydd. Vi utför även Botox-behandling där du är med och assisterar. Du kommer att ha ett tätt samarbete med våra urogynekologer och hittills har vår uroterapeut även utfört urodynamikundersökningar.

Vi finns i trevliga och ljusa lokaler. Enheten är unik med en bred kompetens inom gynekologi. Totalt arbetar ca 20 medarbetare-läkare, barnmorska, sjuksköterskor, undersköterskor, sekreterare och receptionist. Vi har den lilla arbetsplatsens fördelar som korta beslutsvägar och en nära dialog i det dagliga arbetet. Vi arbetar aktivt med kvalitet, patientsäkerhet, arbetsmiljö och miljö.  

Vi är en del i Praktikertjänst AB och arbetar enligt Vårdval i region Stockholm.
Det vore en fördel om du kan utföra urodynamikundersökningar.
Du kommer ha goda möjligheter till individuell schemaplanering.
Tjänsten är dagtid (måndag till fredag) och omfattningen kan diskuteras liksom anställningsformen.

Vid eventuella frågor är du välkommen att höra av dig till Verksamhetschef Ann Miedel, ann.miedel@ptj.se

Translate »