Deprecated: Required parameter $tag follows optional parameter $content in /customers/0/5/a/utfnordic.org/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members-user-list/wp-members-user-list.php on line 794 Deprecated: Required parameter $handle follows optional parameter $type in /customers/0/5/a/utfnordic.org/httpd.www/wp-content/themes/mesmerize/inc/functions.php on line 546 Äntligen är det dags för kongress - Uroterapeutisk förening

Äntligen är det dags för kongress

Äntligen är det dags för kongress

UTF 2022

Välkommen till vackra Östersund den 11-13 maj 2022!

Vi bjuder på ett välkomponerat vetenskapligt program med föredrag av såväl medlemmar som inbjudna föreläsare samt en företagsutställning med det senaste utbudet av hjälpmedel som intresserar uroterapeuter.

Kongressen erbjuder utöver det vetenskapliga programmet samvaro under trevliga former och möjlighet att utbyta erfarenheter med kurskamrater och andra kollegor.

Östersund ligger i Jämtland och erbjuder mycket vacker natur med Storsjön precis intill. Du når enkelt Östersund med tåg, flyg och bil.

Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer. 

Anmäl dig här. OSA 9 april 2022.

Vi ses i Östersund!

Vänliga hälsningar,
organisationskommittén

Translate »