Uroterapeut till Gynmottagningen, Danderyds sjukhus

Uroterapeut till Gynmottagningen, Danderyds sjukhus

uroterapeut danderyd

Vi ska starta upp ett nationellt centrum för högspecialiserad vård av svåra förlossningsskador och behöver förstärkning! Är du utbildad sjuksköterska, barnmorska eller fysioterapeut med inriktning uroterapi och intresserad av att följa med på resan? Välkommen med din ansökan!  

Vår verksamhet 
Bäckenbottencentrum (BBC) drivs i samarbete mellan kvinnokliniken och kirurgkliniken och tar årligen emot ca 500 kvinnor där drygt hälften lider av anal inkontinens. Här erbjuds samtliga tillgängliga utredningsmetoder och därefter en skräddarsydd, individualiserad behandling med alla konservativa och kirurgiska alternativ. På Danderyds sjukhus utförs avancerade rekonstruktioner som åtgärdar skador i ändtarmens slutmuskel samt fistlar mellan tarm och vagina.

Under de snart 20 år som vårt BBC funnits har vi fått stor erfarenhet inom området och kontinuerligt utvecklat nya metoder och arbetssätt för att kunna ge bästa möjliga vård. Här arbetar ett multidisciplinärt team som erbjuder utredning och behandling för kvinnor som lider av Anal inkontinens till följd av tidigare trauma (förlossningsskada eller kirurgi). Fistelsjukdom som involverar gynekologiska organ. Komplicerade symptom givande prolaps (analinkontinens eller tömningsproblem). 

Bäckenbottencentrum på Danderyds sjukhus kvinnoklinik blir en av två nationella högspecialiserade enheter för avancerad rekonstruktiv kirurgi vid förlossningsskador med påverkan på underliv och ändtarm. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska, barnmorska eller fysioterapeut med uppdragsutbildning uroterapi. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet som uroterapeut och goda kunskaper kring vård av patienter med tarmbesvär.

Övrigt
Heltid 40h/vecka, tillsvidare.
Start omgående eller enligt överenskommelse.
Vid eventuella frågor är du välkommen att höra av dig till Vårdchef Åsa Erhardsson-Widén, asa.erhardsson-widen@regionstockholm.

Translate »