AKTIVITETSKALENDER

2019-09-27 ESCP

I slutet av september är Wien i Österrike värd för ESCP:s 14:e vetenskapliga möte som i år kommer att hålla till på Austria Center. ESCP står för European Society of Coloproctology.


2019-09-28 AUGS/IUGA

Urogynecologic Society (AUGS) och International Urogynecological Association (IUGA) Scientific Meeting kommer att ha sitt möte den 24-28 september i Nashville på Music City Center. Det vetenskapliga mötet fungerar som årets största mötesplats för utbildning, nätverk och utbyte för de inom urogynekologi, kvinnlig bäckenbottenmedicin och rekonstruktiv kirurgi.


2019-11-07 ISCoS

The International Spinal Cord Society håller sitt årliga vetenskapliga möte den 5-7 november i Nice, Frankrike. ISCoS 2019 kommer att locka omkring 1200 ryggradssjukdomsspecialister, såsom SCI-läkare, sjuksköterskor, neurologer, neurokirurger, traumotologer, fysioterapeuter, socialarbetare, ortopediska arbetsterapeuter kirurger, psykologer, sportterapeuter och urologer. Utbildningen kommer att uppmuntra delegater att dela med sig av kunskap och erfarenhet av nya innovationer inom sina områden.

ISCoS främjar den högsta vårdstandarden i praktiken av ryggmärgsskada för män, kvinnor och barn över hela världen. Genom sitt medicinska och multidisciplinära professionella team strävar ISCoS efter att främja utbildning, forskning och klinisk excellens.