Julebrev fra UTF

Julebrev fra UTF

Kjære kolleger

Nå nærmer julen seg med stormskritt. Jeg har lett for å tenke at det er mye jeg «må» rekke før jul for at alt skal bli bra. I år prøver jeg å skjerpe meg. Jeg har bestemt meg for at hver gang (nei, kanskje ikke hver gang, men i hvert fall noen ganger) når jeg sier eller tenker at jeg må et eller annet, så skal jeg tenke etter om det stemmer. Må jeg gjøre det eller tror jeg at jeg må gjøre det. Noen ganger klarer jeg å tenke at jeg faktisk ikke må i det hele tatt. Andre ganger kan det være aktiviteter jeg egentlig har lyst til å gjøre. Håpet mitt er at denne tilnærmingen kan føre til at jeg kan roe litt ned i adventstiden.

På jobben er dagene travle, som vanlig. Og fridager og stengte poliklinikker betyr ikke at pasientene forsvinner. De blir presset inn på de få arbeidsdagene som er i romjulen, eller de må vente lenger for å få time.

Uroterapistudentene mine har nettopp levert disposisjoner til fordypningsoppgavene sine. Det er mange spennende temaer og jeg håper mange av studentene vil dele av kunnskapen de får i løpet av denne prosessen med andre uroterapeuter. Kanskje vi kan få innlegg på hjemmesiden eller i bladet vårt?

Styret i UTF har ikke hatt så mye på programmet i det siste. Foreningen fikk invitasjon til å delta på Nationellt programområde Njur- och urinvägssjukdomar. Det var et møte i Stockholm i november. Det er flott at UTF blir invitert til slike fora, vi sitter på en enorm kompetanse på området. Og styret var veldig fornøyd med at Gitte hadde mulighet til å ta fri fra sin vanlige jobb for å delta.

Det er snart på tide å begynne å tenke på om du vil reise på kongress neste år, og om du i så fall har vil søke om stipendium fra UTF. Søknadsfristen er ikke før i mars, så foreløpig har du god tid.

Jeg ønsker dere alle en riktig god jul og et nytt år som bringer gode dager!

Anne Torine Litherland

Translate »