Partners

 

 

UTFs kongress 2024
– Den mångsidiga uroterapeuten

Välkommen till Tällberg och Dalarna den 22-24 maj 2024!


PARTNERS

Här ser ni våra partners, som gör det möjligt för oss att genomföra årets Kongressdagar i Tällberg.

 GULDSPONSORER:

Coloplast_UTF

Coloplast utvecklar produkter och tjänster för människor med intima vårdbehov. Allt sedan företaget grundades för över sextio år sedan har Coloplasts ledstjärna varit att sätta patientens behov i första rummet – den grundsynen driver än idag produktutvecklingen framåt. Coloplast är ett bolag vars kontinensprodukter som SpeediCath®, Luja™ och Peristeen® är uppskattade och använda världen över.

 

TENA är ett varumärke från Essity, ett ledande företag inom hygien och hälsa. Vi är hängivna till att utveckla produkter och tjänster som minimerar den påverkan inkontinens kan ha på människors liv. TENA erbjuder ett komplett sortiment av absorberande produkter, hudvård och digitala lösningar som är skräddarsydda för att möta behoven hos varje individ, deras familjer samt vårdpersonal.

 SILVERSPONSORER:

Allytec Ab har under mer än 30 år sålt BladderScan i Sverige och är fortfarande marknadsledande inom området. Med nya BladderScan i10 ligger Allytec AB som vanligt i framkant vad gäller enkelhet, pålitlighet och noggrannhet.

 

attends_utf

Personcentrerad Inkontinensvård

 

 

ABENA AB är tillverkare och leverantör av vårdrelaterade och förbrukningsartiklar. Det omfattande sortimentet inkluderar skyddskläder, handskar, avfallshantering, engångs- och cateringartiklar, hygienpapper och rengöringsprodukter. I Sverige har ABENA verksamhet i både Kisa och Växjö. I Kisa finns en av koncernens produktionsanläggningar, där många av ABENAs egna produkter tillverkas med högsta kvalitetsstandarder.

 

 

 

 

 

Wellspect utvecklar innovativa lösningar för kontinensvård som förbättrar livskvalitén för människor med blås- och tarmdysfunktion. Vi har varit ledande inom industrin i 40 år med våra varumärken LoFric® och Navina™. Vårt mål är att våra produkter skall ha så liten miljöpåverkan som möjligt och vi är stolta över att ha erhållit det nordiska miljömärket Svanen för våra katetrar LoFric Origo, LoFric Elle, LoFric Sense, LoFric Hydro-Kit och LoFric Primo. Vi har ett brett sortiment av tappningskatetrar, alla med vår unika ytbeläggning Urotonic™ Surface Technology för skonsam och säker kateterisering, även vid långtidsanvändning. Med Navina har vi ett komplett sortiment av produkter för tarmskötsel med Navina Irrigeringsssystem , Navina Insert och Navina Mini.

 

Hollister tillverkar produkter som är avsedda för stomi- och kontinensvård. Varje person som är i behov av våra produkter och tjänster är på sin egen unika, och ofta utmanande, livsresa. Vårt övergripande mål är att alltid tillgodose varje persons behov, underlätta och göra skillnad på denna livsresa.

 

 BRONSSPONSORER:


Invent Medic Sweden är ett svenskt bolag som skapar möjlighet till ett aktivt liv för alla kvinnor genom att öka medvetenheten om lösningar inom kvinnohälsa och erbjuda ett brett sortiment av värdeskapande produkter. Varumärket Efemia säljs främst via hälso- och sjukvårdssektorn och portföljen innehåller idag produkten Efemia Bladder Support, ett CE-märkt och patenterat medicintekniskt hjälpmedel för ansträngningsinkontinens. 

 

 

Medifa erbjuder smärtlindrande produkter och lösningar för inkontinens och sexuell hälsa. 

 

 

 

 


IBSA Nordic ApS, ett dotterbolag till IBSA-koncernen, grundades 2014 för att tillgodose medicinska behov inom flera viktiga medicinska områden såsom reproduktionsmedicin, uro-gynekologi, endokrinologi, osteoartikulär medicin och estetisk medicin.

 

 

Bröderna Berner har funnits på marknaden i 140år och verkar inom medicinteknik under namnet Berner Medical. Berner Medical tillhandahåller medicintekniska produkter som förbättrar människors möjligheter att leva ett så normalt och smärtfritt liv som möjligt, i hemmet, ute i samhället eller inom sjukvården, trots sjukdom eller skador.

 

B. Braun är ett av världens ledande medicintekniska företag. Med över 66 000 anställda är det familjeägda företaget en partner som utvecklar smarta lösningar och sätter standarder, för att driva på framsteg inom hälso- och sjukvården.

 

Vi presenterar Renew insert. NY analpropp i medicinsk silikon. Hämta broschyrer och provpaket i montern.

 

 

 

 Årets kongress >>

Program >>

Sociala aktiviteter >>

För utställare >>

Translate »