UTFs kongress 2024

UTFs kongress 2024

UTF Kongress 2024

Uroterapeutisk Förening, UTF, arrangerar varje år en kongress i samband med årsmötet. I år är vi stolta att få bjuda in till fullspäckade dagar den 22-24 maj på Green Hotell i vackra Tällberg, Dalarna. Uroterapeuten utreder, behandlar, löser problem och underlättar vardagen för patienter med blås- och tarmdysfunktion och finns verksam inom kvinnosjukvård, urologi, kirurgi, barn- och vuxenhabilitering/medicin, rehabilitering och primärvård.

Det arbetas för fullt med det vetenskapliga programmet med temat Den mångsidiga uroterapeuten. Vi kryddar också dagarna med lite trevligheter. Vi kommer erbjuda en fin mix av utställare och sponsorer. Dessa har en viktig del i att vi kan genomföra kongressen, därför är deras utställningar väl värda ett besök.

Läs mer >>

Translate »